söndag 9 februari 2014

Konsten att göra fel så det kanske blir rätt
Alla experter varnar för att lägga in för mycket av mänsklig tolkning i fågelbilder. Jag är inte dummare än att jag kan hålla med. Men går man omkring med sådana tankar i huvudet hela tiden. Ja, då blir livet mycket tråkigare. Så här envisas vi med att tänka bort logiken.

Kanske den fågelkunnige med det här resonemanget bara ser en misslyckad flygbild. Jag ser det annorlunda. För bara en sekund tidigare satt lärkan på pinnen, studsar upp mitt framför mina förvånade ögon, talar om vad den tycker min närvaro är värd genom att utmanande spänna blicken i mina desamma, innan den med ett fräsande försvinner mot horisonten. Så betraktad blir verkligheten mycket roligare :)  Kanske t o m lite farligare...

5 kommentarer:

 1. Håller med dig fullständig!!! :)
  Bilden fick mig att skratta högt och är underbar.
  Ha en fin kväll
  Halina

  SvaraRadera
 2. Ai ai ai..Ny Header!!!Den var fin, du!
  Må si meg enig, vist jeg har forstått riktigtEn kan ikke la mennesklige følelser plassere dem på dyr og fugl..De er tross alt bare dyr og fugl..eller?Hihihhi.Men, det er jo så morsomt og jeg undres..Hvem vet hva de ser og fornemmer.Flott bilde og tekst .Også de under.Ha en fin uke Deerhunter.

  SvaraRadera
 3. En underbar bild :) Och härlig läsning.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker den ser ut som om den sett ett spöke ;) .Eller ungefär som mig själv när jag blir skrämd av något.Lättskrämd är bara förnamnet när det gäller mig.Och håller med.Allt blir mycket roligare med lite fantasi och humor.
  //Kicki

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallå! Spöke? Det är inte möjligt. Det är ju jag bakom kameran...:)
   / Klas

   Radera