lördag 26 oktober 2013

Lättnad efter hård dags natt ?Så mycket arbete, så lite fritid. På köpet fick jag nitlotten att nattjobba denna den redan långa natten. Men kanske kommer en ljusglimt runt hörnet. Efter tidsomställningen möts arbetstider och gryning på bättre sätt.
Sen var det väl tusan om inte mer tid kan allokeras till dovhjortsbrunsten som nu bör tagit fart.I väntan på det, en bild från några veckor tillbaka. Här råder sen kvällning och bilden utgör sista rutan innan jag nådde tillbaka till parkeringen. Blick still står den unge mannen i skogskanten, hoppas på att få undkomma oupptäckt. Så blev det inte alls. Med ljusstarka optiken var det heller inga som helst problem att plocka fram hjortens karaktäristika.

4 kommentarer:

 1. Wow! Vilken bild, gillar blicken, det mörka, och den superfina bakgrunden med höstlöven. Ser framemot mera bilder på hjortarna.
  Ha de

  SvaraRadera
 2. Jättefin bild, sista ljuset innan mörkret tar över. Härlig känsla. Hoppas det går bra att jobba, ska själv jobba inatt.. pensionärerna på äldreboendet där jag jobbar brukar hålla sej vakna på nätterna så det blir nog inte så segt

  SvaraRadera
 3. Verkligen fint fångat! Otroligt och roligt att det går att ta så bra bilder i skymningen...min kamera klarar knappt dagsljus utan sol...

  SvaraRadera
 4. Vacker dovbild! Dov i dubbel bemäkelse :o) gillar den mörka dova känslan du fått till och den fina miljön du lyckats fånga detta ståtliga djur. Mycket snyggt!

  SvaraRadera