tisdag 30 juli 2013

Vild & vackerMin skarpa syn spanar. Jag är hungrig. Jag kommer efter dig. Snart hittar jag dig. Du är chanslös när jag slår till, lilla åkersork.

7 kommentarer:

 1. Vilken intensiv blick..Vackert

  SvaraRadera
 2. Tjusigt! Å så fint han arrangerat snaran av gräs :))

  SvaraRadera
 3. Wow! Du är helt suverän med din kamera!
  /SA

  SvaraRadera
 4. Härlig bild! Man blir glad av glador... ;-)
  Idag fick vi se (och fota) tornfalk för första gången, inte så spejsat kanske men kändes gott ändå, annars bara fotat korp och ormvråk i våra älgmarker... fram till idag dvs. Jag satt bakom ratten när jag fick syn på den, vände och då satt den i ett träd så fint på passagerarsidan, så inga bilder för mig, men maken fick ju till det istället, alltid något. :-)

  SvaraRadera
 5. Härligt fångat Klas :) gillar att dina motiv inte är så mycket i centrum av bilden utan mer ute på sidorna osv, men vissa motiv kräver att man ibland får nöja sig med det som man inte hade tänkt från början och det kan exempelvis vara placering i en bild. Bra skärpa och allt med :) Toppen!

  Titta in och se om jag fick se någon björn i helgen då jag var på björnskådning. Jag & kompisen lade ned väldigt mycket tid på filmning så titta gärna in "PÅ BJÖRNENS MARK" som vår film är döpt till :) finns på hemsidan!

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 6. Vilken bild! Spännande komposition, vackra färger, och det där gräset! Underbart är det, bilden blir väldigt speciell. En spännande kontrast till fågelns exakta symetri. Och att man bara ser 2/3 av fågeln gör endast kontrasten mer intressant.
  /Sander

  SvaraRadera
 7. Yes, en höjdarbild i dubbel bemärkelse!

  SvaraRadera