tisdag 23 juli 2013

Mitt i stan, vilt stirrandeFick tipset av Kungsfiskaren. Tack, tack. Så idag tänker jag reka lite i trakterna runt Havgårdssjön. Gåsgamen har siktats där och det tycks råda fullständig kalabalik i området när alla skådare ska fram. Området innehåller åtminstone två till högintressanta fågelsjöar så det är på tiden att jag får tummen ur och gör mig orienterad i "lokalerna".
Men det finns fotografiskt intressant att göra även på mer lättåtkomliga platser. Som t.ex stadsparkscaféets uteservering. Mitt i Lund.I den här bilden på kajan har jag selektivt sänkt intensiteten sådär 1-4 bländarsteg och ur något alldagligt kom detta fram. Inte så mycket Deerhunter-gods kanske, men lite kul ändå, tycker jag.

6 kommentarer:

 1. Vilken blick du fångat! Hmm... tror jag svängt linsen åt andra hållet av den uppsynen, hi, hi
  Lycka till med natursessionerna efter rariteten! /Bea

  SvaraRadera
 2. haha skulle vara kul att se alla fågelskådare/fotografer som far runt som tättingar i skog och mark efter gamen ;)
  Bilden var ju riktigt grym jag gillar såna här lite mörka mystiska bilder. Tycker ljuset faller snyggt på ögat och huvudet.

  SvaraRadera
 3. Riktigt snygg bild på en vanlig kaja, den där gåsgamen verkar vara populär. Läste om den smått kaosliknande tilldragelsen på text-tv, måste va en syn för gudarna att se alla entusiaster med kikare och kameror. God jaktlycka och ha en riktigt bra dag.

  SvaraRadera
 4. Jo jag såg om det på SMålandsnytt när den var i Västervik för några dagar sedan. Vore kul o se den. Massa folk var det

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Hej igen, fick visst solsting, det är inte alltid ska det vara.
  Vi har äntligen fått sommarvärme här uppe.
  M

  SvaraRadera