fredag 26 juli 2013

Bildbevis!
Ett nytt bildbevis på bloggen för er att fundera över! Efter ha läst otaliga bloggposter verkar det som juli månads sommarväder inte varit det bästa på alla håll och kanter. Igår kom de första, välkomna dropparna - 3 mm - i mitt närområde under denna period.


Resultat : Den mest våta av harar avbildad. Annars har vi hela månaden njutit av 24 - 27 graders värme i skuggan (puh!). Idag har i skrivande stund redan 25 grader uppnåtts. Små, vackert-väder-moln  på himlen borgar för varm  fortsättning. Jag väntar gärna med att gå ut tills solvinkeln nått så där 140 grader...

8 kommentarer:

 1. Beautiful photos, nature is wonderful:) Greetings

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder på haren...vi fick i a f 14 mm här på morgonen...men nu är det hett igen

  SvaraRadera
 3. Ja du...njuta eller inte njuta, det är frågan?
  Längtar efter regn, längtar efter fräschör...vi har haft en dags regn efter midsommar...torrt, torrt, torrt, vattenslangen är flitigt använd:)
  Din hare är fin och han njuter av regnet...det syns och känns.

  SvaraRadera
 4. även om det skulle behövas lite regn så önskar jag att solen dominerar länge till, för det ä så gôtt när sola skiner!

  SvaraRadera
 5. Åh, så fina bilder på den våta haren, supersnyggt komponerade är alla och så den finfina oskärpan i för- och bakgrund. Fick den möjligen syn på fotografen (med tanke på uppsynen i sista bilden).
  Tack för intressant och konstruktiv respons, uppskattar jag Mycket.
  Blev nyfiken på macrot du nämnde, ska kollas.
  Hälsn
  Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om haren tyckte att det var jag eller min hund son var den värsta av prövostenar vet nog bara djuret självt. Vad jag vet är att haren var tvingad att vända tillbaka samma väg den kom om den nu inte föredrog att simma över ån (vilket den kanske redan hade prövat på!). Så lite förgrymmad blev den allt.
   / Klas

   Radera
 6. Vilka underbara bilder på haren! och härligt att ni fått lite regn :) Här har vi också haft det riktigt fint o varmt den senaste veckan.

  Ang försäkringen, ska kolla upp vad det var för "specialare" när jag får tid över :))

  SvaraRadera