torsdag 30 maj 2013

Stekhett!!


Oj, vilken sommardag vi haft. Satt i ett av de mer bortglömda fågeltornen och fick tonvis med bildmaterial på jagande glada, dykande fisktärna och nykläckta svanungar. När solen ligger på har man lust att hoppa ur alla kläder där bakom kameran, men - förutom alla tillrusande vän av ordningsmänniskor - så kommer ju horder av mygg att göra processen kort med en. Om inte knotten klarar jobbet först. Så för att kyla ner tempen lite presenteras här en härligt vintrig bild som tror jag låg framme en timme på bloggen innan Blogger snodde den. Nu har den återfunnits. Mitt fel? Tssk. kan jag inte tänka mig. Jag gör aldrig fel, speciellt när det kommer till datorer...

4 kommentarer:

 1. Nämen titta den finaste av vänner sitter ju där i kylan.Åh vad jag är glad i hägrar.Tycker de är så fina och personliga och fräcka på något sätt.
  Ja idag har det verkligen varit varmt.Försök nr 2 gjordes idag på Ägretthägern men när jag kommer är den puts väck...fräckt va =((
  //Kicki

  SvaraRadera
 2. hahahahahaha....haha... neeeej, ingen snö... inte än i alla fall....
  men bilden är underbar!
  Hälsningar från en som älskar stekhett.
  Halina

  SvaraRadera
 3. Hej Klas!
  Ha,ha det kan nog sitta fint med lite svalka just nu. Speciellt för dig som har suttit i ett varmt gömsle hela dagen. Det låter som du hade en fin dag trotts en och annan svettpärla. Bilden på hägern är riktigt cool ;)
  Ha en fin helg
  /Ingemar

  SvaraRadera
 4. Nej nej, här behövs det värmande sommarbilder det har regnat i 3 dagar och tempen har legat på +11 :( inget vidare väder.
  Men jag förstår er i sverige, pratade med broder uppe i Kalix och dom har haft det otroligt varmt, igår var det +28 i skuggan.
  Fin bild på hägern i den kyliga omgivningen

  SvaraRadera