söndag 5 maj 2013

Våldsamt på ängen!Fortsätter med sädesärlatemat, denna gång i birollen som passiv deltagare i gruffet mellan två gulärlor. Av bilden att döma hade den förstnämnde mycket lite intresse för de senare. Men för mig var tillställningen spektakulär med de små gula färgklickarna rejält upprörda över något medan de tumlade runt över ängarna. När människor är i konflikt handlar det alltid om endera makt, pengar eller kärlek. Skulle tro att båda förstnämnda förslagen passar mindre bra in här.

9 kommentarer:

 1. Riktig action med näbbar och klor. Cool bild.

  SvaraRadera
 2. Wow! underbar action i denna bild, lite roligt att en sädesärla ligger där bland gräset och säkert undrar vad som händer ;)

  SvaraRadera
 3. Hahaha,jag ser stor portion humor i bilden.Den högra gulärlan ser ju för skön ut i sin stryparpose också den lilla sädesärlan som ser så förvånad ut.Sådana här foton är härliga.
  //Kicki

  SvaraRadera
 4. Vilket bråk! Gillar all action i bilden och kul att den vanliga sädesärlan är med i bilden som biroll eller huvudroll beroende på hur man vill presentera bilden. Mycket bra bild!

  /Erik

  SvaraRadera
 5. Har aldrig sett de i verkligheten, underbara fåglar :) Vilka sköna färger! Din härliga bild gör mig glad.
  Fantastiskt fångad action.
  Tusen tack för dina fina ord om mina sippor :) Ja, det var bara vattenreflexer och ormbunke blad nära linsen, jag fokuserade genom bladen mot vatten belyst av solen. Det är ljuset som reflekterar på något sätt tillbaka och ger härlig bakgrund, beroende på vilket föremål man har framför linsen, och mycket kort skärpedjup.
  Ha en fin dag
  Halina

  SvaraRadera
 6. Vilken fantastisk bild och där går sädesärlan lugnt förbi. Snacka om att hålla sig oberörd. Scenen med konflikten är underbart fångad bara den.
  M

  SvaraRadera
 7. Vilken skarp och härlig gul färg :) väldigt bra fångat också för den delen!

  SvaraRadera