torsdag 14 mars 2013

Stoppad av vintern!Tänkt ut planen att imorse skulle jag ffg på länge ta en fotorunda i  skogen och kanske ges chansen att leva upp till mitt namn. Nu när dagen äntligen börjar lite tidigare. Oj, oj, så feltänkt. Utanför rådde rena vinterkaoset, 5 minusgrader, 10 cm nysnö och oplogade landsvägar. Det hade jag väl kunnat stå ut med. Men är det något jag inte gillar med skogsbesöken är det vägar med pölar förvandlade till präktig kärnis och snö som övertäcker hela härligheten. Som apterade fällor väntar de på ditt felsteg och broddar hjälper inte alls;  ett perfekt recept för benskador öppnar upp. Tro mig, jag har redan drabbats. Än värre, fotoutrustningen lär i fallet förvandlas till skrot. Bättre då att avstå en fridag och hoppas, hoppas att åtminstone snön försvunnit till imorgon.

3 kommentarer:

 1. Men en kul bild :-)
  Håll ut, snart är våren här!

  SvaraRadera
 2. Det var väldans så enveten vintern är hos er.Det mesta som kom här smälte bort lika fort.Lite snö typ 2 cm här och där.
  Det är verkligen förrädiskt med ispölar med snö på.Rädd om både fotoutrustning och egna kroppen är man.
  F.ö har jag haft en trevlig,solig och härlig fotorunda idag med 4 ormvråk,3 fjällvråk,ca 100 snösparv,gulsparv,björktrast,knipa (det var nog alles) att både njuta av och fota.
  //Kicki

  SvaraRadera
 3. Det tycker jag att du gjorde rätt i :)
  Inte kul med is och nysnö.
  Härlig bild på råkan.

  SvaraRadera