lördag 9 mars 2013

Du grymma natur


Sommareftermiddagen flöt på så sakteliga. Satt i trädgården, tillbakalutad i trämöbeln. Insekterna surrar, ett glas gott, kallt skämmer bort mig. Från norr hörs något ljud, jag tittar upp och ser några glador segla runt vår råkstinna träddunge i vinterhagen. Ensam i ett närliggande träd sitter en halvvuxen unge. I nästa ögonblick är den borta, nappad av en lurpassande glada, nu på väg mot mitt håll. Kameran ligger som väl är beredd på bordet och jag får denna enda bild på den snabbt försvinnande fågeln med sitt byte.
Enda bild skrev jag i originalinlägget ovan. Var det verkligen så det förhöll sig? Jag tittade och hittade en till        som kunde användas, passade på att processa om den så vi kan alla se vad programutvecklarna sysslat med de senaste åren... Detta gäller kanske inte användarvänligheten med Blogger som jag finner nästan obrukbart att få till den minsta lilla ändring med. Texten krympte trots att förhandsgranskning visar samma storlek och jag kunde bara skriva denna tilläggstext som bildtext, i förhandsgranskningen finns inga mystiska mellanrum i brödtext mm. Mycket trist.

6 kommentarer:

 1. Fantastisk bild, uttrycket på den är ju kanon. Grattis till bilden

  SvaraRadera
 2. - Halloj i söder.
  - Helt suverän bild, både här och
  tidigare i veckan !
  - Ha en fortsatt bra dag !!!
  Hälsar Henning och Blondin-Ida...:o)

  SvaraRadera
 3. Kanonbild!
  Ja, så är ju naturens lag, hur sorgset det än kan vara ibland.

  SvaraRadera
 4. Hua stackars lilla vase.Ja det gör ont i själen att se men det är ju så det är fast lite svårt att ta till sig när man ser dessa bilder.
  Jag ändrar och donar allt som oftast i Blogger och känner inte alls till de problem du beskriver.Funkar hur bra som helst.Ibland går jag in och ändrar även i HTML.
  Förresten en röd glada har siktats här i närheten.
  //Kicki

  SvaraRadera
  Svar
  1. HTML...? Jag får nog be webmastern om en lite genomgång när han nu behagar dyka upp... Låter ju i alla fall positivt. Tack, Kicki! Du ger mig hoppet tillbaka.
   / Klas

   Radera