tisdag 26 mars 2013

Senare


Livet går vidare. Gäller för alla, oxå sångsvansungdomar. Jag tycker att dessa fåglar nästan  alltid ser glada ut. Trots kylan och vinden som nu åter gör sig gällande. Fantastiskt fotoväder är det i alla fall. För de som väl påklädda ger sig ut. Bilden togs sen eftermiddag och dagarna blir längre och längre.

9 kommentarer:

 1. Skön bild med både varma och kalla färger, och så gillar jag den gula näbben som ger den där härliga färgklicken till bilden.
  Bra komp och fint valt skärpedjup.

  SvaraRadera
 2. Sångsvanar är så otroligt vackra.Gillar deras långa smala näbbar och vackra eleganta huvuden.Fascineras rätt mycket av just eleganta huvuden i djurvärlden.Har ju en borzoi,haft afghaner innan och älskar arabhästar.Kanske just därför jag fascineras av svanar för att de är så eleganta.
  Och hipp hurra för längre dagar och sol och blå himmel och fint fotoväder.
  //Kicki

  SvaraRadera
 3. Hoppas det är ok efter omständigheterna....Jag hoppas vi får lite svanar här snart.
  Jag har sett duvhök o i dag tror jag en fjällvråk. Den var alldeles vit undertill. Stannade vid vägen men den var ju borta som vanligt

  SvaraRadera
 4. En helt underbar bild! Förra året på den här dagen kom alla sångsvanarna hit och det fanns ingen snö på lägdorna...annat är det nu, så det ska bli spännande att se när de kommer :)

  SvaraRadera
 5. Jag har hört sångsvanarna leva om på maderna utanför stan, tänkte jag skulle ut och titta på dom nån dag. Dom ä ju så fina.

  SvaraRadera
 6. Ljuvligt fångat. Ett ståtligt ungdomsporträtt må man säga. Den gula näbben gör sig fantastiskt fint mot den oskarpa bakgrunden. Så snyggt, så snyggt.
  Tack igen för dina underbara kommentarer, uppskattas av fler än mig i familjen. Pimplaren är mer för flugfiske men fick offra sig och lockbetet var våfflor som han själv fick grädda.
  M

  SvaraRadera
 7. Beklagar sorgen! Alltid tråkigt när någon går bort!

  Fin bild på svanen och nu hoppas vi på en snar vår!
  Hoppas du får en angenäm påskhelg, trots allt! /Bea

  SvaraRadera
 8. Magiskt ljus i din bild... tycker också att svan ler :)
  Hälsningar Halina

  SvaraRadera
 9. Mycket vacker bild på sångsvanen. Den gula näbben gör sig fin mot den grå/blå bakgrunden. En av de bättre bilderna jag sett på länge på en sångsvan.

  /Erik

  SvaraRadera