söndag 8 september 2013

Får den överleva?Här ett par ytterligare bilder på den unge bocken med bakåtstruket horn. Med så stora ingrepp i deras skog under senare tid kan man hoppas att jägarna  iakttar sparsamhet med tillfällena.Istället för råvilt kunde man ju jaga vildsvinen. Javisst, ja. De är ju redan skjutna. Nå, ekorrarna, då.

5 kommentarer:

 1. Önskar att jag hade din näsa och kunskap om var allt vilt och alla fåglar du fotograferar finns.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Jag fotograferar nästan allt i området kring Vombsjön och Krankesjön, dvs Fågelriket med omnejder. Jag vet från din blogg att du varit där. Pröva igen och du kanske har lyckan på din sida denna gång.
   / Klas

   Radera
 2. Nej men skjut gärna av lite varg som ställer till djävulskap överallt.Lider med alla fårägare som fått sina får lemlästade.
  F.ö får jag ursäkta att jag är så dålig på att kommentera hos dig.Har hamnat i bloggtorka totalt och har heller inte fotat på hela sommaren.Men du är i full fart ser jag.Härligt!!!
  Mvh Kicki

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med om fårägarnas tråkiga situation. Måste vara hemskt att få se detta slaktande utan att med lagen på sin sida få skydda sina husdjur. Välkommen tillbaka, förresten Nattuggla! Saknar dina kommentarer och blogginlägg så till hösten sätter du väl igång igen?
   / Klas

   Radera
 3. Ja du, att han får leva kan man ju alltid hoppas på. Är det inte de tvåbenta jägarna så kanske det är de fyrbenta med hästkrafter som står för slakten, men det finns solskenshistorier!
  Vi har i tre år (vintrar) fått besök av "treben" som är en riktig tuffing trots sitt handikapp...han har klarat alla sorters jägare och jag hoppas att vi ses till vintern igen.
  Håller tummar och hoppas på avsaknad av skjutglada avtryckarfingrar:)

  SvaraRadera