onsdag 7 augusti 2013

Svårfotograferad?Först. Tack för allt stöd. Det gör gott. Som alltid måste livet levas vidare. Har haft egen hund sen tjugoårsåldern så kanske till nästa vår, igen.
På tal om avklippt stjärt. Spettarna jag visar här har fotograferats i mer än drägliga situationer. Så jag undrar varför stjärten aldrig tycks komma med på bild? Kanske för man koncentrerar sig på fågelns övre, spektakulära företräden? Sen tycks de vara specialister på att alltid få något täckande typ gren mellan sig och mig-fotografen. T o m med distans oss emellan...... är de inte hopplösa?

4 kommentarer:

 1. Fniss.. ja inte är det lätt att få till den perfekta bilden, men du manövrerar alltid kameran med skicklig hand.

  Ledsen med dig för att du förlorat din trogne vän! Kan förstå att det gör ont. Jag fasar själv för den dagen när min lilla vovve går till hundhimlen!! / Bea

  SvaraRadera
 2. Nej... de är underbara! likaså dina bilder :)
  Jag älskar fåglar, alla, men spettarna gör att jag smälter ;)
  Det är några som besöker fågelbord... snart... hm...

  Önskar Dig en fin dag
  Halina

  SvaraRadera
 3. Vet precis hur snabbt de gömmer sig bakom trädstammarna. Tycker att dina bilder är jättefina och levande, du har fått fram dess karaktär och tuffa uppsyn bra. Kanske just för att inte hela fågeln är med. Sista bilden faller jag särskilt för, skön förvåning den uppvisar inför inflygningen. Snyggt fångat på diagonalen.
  Hälsn
  M

  SvaraRadera
 4. Det är en del med charmen av dessa fåglar. Det är ju oftast så här man ser fåglarna så jag tycker inte att det gör något om stjärten inte är med. Fina bilder på "hacke".

  /Erik

  SvaraRadera