fredag 28 november 2014

Jag tar över!!



Något helt annat. Deerhunterbloggen förökar sig! Har sett att den tycks finnas registrerad med typiskt brittiskt suffix, ...co.uk ist f ...se. Även en adress i fransk version tycks finnas. Klickar man på länkarna kommer man till samma sida som vanligt. Med originaltexten och på svenska. Finns någon webinitierad därute som kan förklara om detta betyder något för min blogg? Eller är de bara sökord som Google lagrat som länkande webplatser? Tack på förhand!

3 kommentarer:

  1. Så Deerhunter googler seg selv?Ja da kan man titte på my rart!Deerhunter er jo en veldig kjent film og mangen lager vel nettsider pga det samt lokale foretak.Google lagrer alt du gjør..Vist du vil ha noe privat..Ikke last det opp!Ja..mennesker som googler Derhunter vil få link til din blog.Følg med om ikke noen hacker den.det hendte med meg en gang..Min blog som het the Last Treasures ble en bok blog på Polska!!Alle som søkte meg kom dit..Noe sjiit!Nå har jeg kun en blogg..Du kan jo se statistikken på hvem og hvor som har besøkt deg.Men det vet du vel.Ha det fint Deerhunter!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för svar, Anita!
      Jo, det var det jag var rädd för. Att någon kidnappat bloggen. Men än verkar det inte hänt, då. Det gäller tydligen att vara beredd på allt. Polsk blogg? Jag får många sidvisningar därifrån men än så länge förefaller inget oegentligt skett.
      Hur löste du ditt beskrivna problem? Antar att många av dina riktiga besökare talade om att de hamnade på annat ställe, ja du märkte det säkert själv oxå. Du fick döpa om bloggen? Då gäller förstås att ha backup gjord.på innehållet. Tänk att en del människor bara måste sno andras verk.
      / Klas

      Radera
    2. Nei. Klas .Jeg har ikke fått gjort noe med det annet å bytte email og blog adresse..Ny blog.Jeg oppdagede ved ett tilfelle da jeg gikk inn på mine venners blog og så min blog og trykket på den.Aldeles helt noe annet enn hva jeg hadde..Men med mine bilder!Ja det var mangen som lurte..Trodde jeg var blitt forfatter knis knis knis :)Det er best å være forsiktig med hvem man omgås..mener nå jeg..på internetet!Du vet folk kopierer bare ens bilder tar vekk logo eller navn og sier det er derestTjener gode peng på det i utlandet.Det er synd og si..Men alle mennesker er ikke Good people!Ha det fint !Takk for tilbakemelding!

      Radera