fredag 7 november 2014

Sköt om er !
 När jag tidigare idag - igår - passerade förbi jakhagen låg den lilla kalven ett stycke ifrån mamma ko. Förmodligen en smula skrämd av min uppenbarelse makade den sig tätt, tätt intill. Bygga tillit, visa förtröstan. Djur kan. Ska vi människor verkligen gå bet på det?

4 kommentarer:

 1. Nydeligt bilde Klas❤Jeg vet at dyr har instinkter å beskytte sitt avkom..og avkommet er jo helt avhengig av mor..som føder den..forsto ikke den svenske setningen..menniskor" gå bet på.".Men jeg tokler det slik som at vi mennesker har mislykket med det?Det ror jeg ikke.Vanlige folk.Er snille og gjør sitt beste.Men det er alltid ett rottent eple som ødelegger hele kurven av epler om du forstår...Jeg takker for titten, dine usedvanlige fine følsomme bilder❤
  hilsenAnita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Anita. Jo det var ungefär så jag menade. Kanske de ruttna äpplena är fler än ett enda i kedjan, men jag hoppas du har rätt.
   / Klas

   Radera
 2. Underbar bild! Gillar den tajta beskärningen som förstärker närheten och banden mellan ko och kalv i bilden. Mycket snyggt!

  Ha det gott,
  Erik

  SvaraRadera
 3. Bilden är bedårande och tankeväckande ord därtill:)
  Tyvärr är det nog så att vi människor har mycket att lära av djuren...önskar att fler insåg detta innan det är för sent:)

  SvaraRadera