söndag 24 februari 2013

TrivselfaktorLetar efter färg i arkivet och får gå tillbaka långt i tid, ända till september förra året. Tåkerns skäggmesar står för underhållningen, himla trevliga fåglar och av någon anledning verkar de inte heller avsky människor. Vill tillbaka, ska tillbaka vid tillfälle.

9 kommentarer:

 1. Åh detta är en drömbild för mig...skulle så gärna vilja fota denna vackra fågel. Grattulerar och gläds över dina fina bilder så länge :-))

  SvaraRadera
 2. Dessa skäggmesar är så otroligt vackra.Blir sagolika bilder med dessa exotiska fåglar.Jag drömmer också om att få både se och fota dom.Underbara!!!
  F.ö var din kommentar i Kungsfiskarens inlägg super.Vi tycker lika i frågan i vargdebatten.Alla djur har sitt värde och vargar som tar tamboskap och sniker runt knutarna kommer jag aldrig att acceptera.Man måste se det från två håll.I storskogarna ska dom vara!!!
  //Kicki

  SvaraRadera
 3. Otroligt att dessa finns i Sverige, ser ut som från varmare land. Fina de är!

  SvaraRadera
 4. Inte bara trevligt utan också njutbart. Vilka underbart vackra fåglar. Den v-formade teckningen under ögat gör att jag tycker den ser lite sorgsen ut. Snyggt fotat med mixen av oskarp för- och bakgrund och så fina färger.
  Allt gott,
  M

  SvaraRadera
 5. Kalasfina bilder på de söta fåglarna! Skulle också vilja få se såna nån gång :)

  SvaraRadera
 6. De här bilderna är de bästa jag sett på länge! ...och det beror inte bara på att det är färgfattig vinter för tillfället!
  / maria

  SvaraRadera
 7. Wow vilken underbar serie på dessa fina fåglar ;) Fint fotat.

  Mvh Jani

  SvaraRadera
 8. Oj vilka läckra bilder på skäggmes! Snyggt!

  Steffe

  SvaraRadera