söndag 24 februari 2013

Trivselfaktor







Letar efter färg i arkivet och får gå tillbaka långt i tid, ända till september förra året. Tåkerns skäggmesar står för underhållningen, himla trevliga fåglar och av någon anledning verkar de inte heller avsky människor. Vill tillbaka, ska tillbaka vid tillfälle.

9 kommentarer:

  1. Åh detta är en drömbild för mig...skulle så gärna vilja fota denna vackra fågel. Grattulerar och gläds över dina fina bilder så länge :-))

    SvaraRadera
  2. Dessa skäggmesar är så otroligt vackra.Blir sagolika bilder med dessa exotiska fåglar.Jag drömmer också om att få både se och fota dom.Underbara!!!
    F.ö var din kommentar i Kungsfiskarens inlägg super.Vi tycker lika i frågan i vargdebatten.Alla djur har sitt värde och vargar som tar tamboskap och sniker runt knutarna kommer jag aldrig att acceptera.Man måste se det från två håll.I storskogarna ska dom vara!!!
    //Kicki

    SvaraRadera
  3. Otroligt att dessa finns i Sverige, ser ut som från varmare land. Fina de är!

    SvaraRadera
  4. Inte bara trevligt utan också njutbart. Vilka underbart vackra fåglar. Den v-formade teckningen under ögat gör att jag tycker den ser lite sorgsen ut. Snyggt fotat med mixen av oskarp för- och bakgrund och så fina färger.
    Allt gott,
    M

    SvaraRadera
  5. Kalasfina bilder på de söta fåglarna! Skulle också vilja få se såna nån gång :)

    SvaraRadera
  6. De här bilderna är de bästa jag sett på länge! ...och det beror inte bara på att det är färgfattig vinter för tillfället!
    / maria

    SvaraRadera
  7. Wow vilken underbar serie på dessa fina fåglar ;) Fint fotat.

    Mvh Jani

    SvaraRadera
  8. Oj vilka läckra bilder på skäggmes! Snyggt!

    Steffe

    SvaraRadera