söndag 19 oktober 2014

Nostalgi

Först fotograferade jag kalven. Nä, först fotograferade jag kungsfåglarna. Mer om det äventyret senare. Kalven som sagt. Med den tagningen avklarad åkte jag hem och senare på kvällen bjöd jag mig själv på riktigt musiknostalgi. Band som Yardbirds, Procol Harum. Vow, vilken fantastisk tid det var.

När dessa band härjade som värst var jag inte mycket äldre än det här unga djuret är idag. Nåja, lite äldre, då. För framtiden tvivlar jag starkt på att det någonsin kan känna nostalgi. Tänk vilken resurs vi människor har i detta att kunna tänka tillbaka på tider som var. Och med de tankarna flyter (förhoppningsvis) rejäla sjok välbefinnande upp.

3 kommentarer:

 1. Ny header og nye bilder sine sist!Hvilken herlig opplevelse her hos deg!Procul Harum..hmmm..husker ikke noe av dem--før min tid kansje..Men musikk er jo bra!

  Tanken..Tanken.fortiden er borte den kan vi ikke gjøre noe med.Men fremtiden!Den er der åpen og ny!Nyte hver dag og drømmer blir til..Gjør så godt man kan, så kan man se tilbake på fortiden med velbehag og våre nye generationer stolte av oss..Akk ja om det bar e kunne være slik!Flotte bilder Deerhunter!Ha en fin søndag! [•ิ‿•ิ]❀

  SvaraRadera
 2. Creedence...! :-) -69...typ...

  Steffe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte mig emot. Green river, I put a spell on you...Har deras oeuvre samlat på fem MD:s. Fantastisk musik.
   / Klas

   Radera