onsdag 29 oktober 2014

Lekplats skogen (2)
Vevar tillbaka tiden till sköna september och tidig kväll. I den vidunderliga skogen hade jag sett små rödaktiga knyten springa fram och tillbaka över den övergivna vägen och först associerat till upphetsade rävar. Sen steg de vita mödrarna fram och ingen tvekan rådde längre avseende vad för slags djur som roade sig.
Här har de fått syn på mig och den sprittande leken tog abrupt slut. Bäst att hålla sig nära mamma, tänker de små. Om något hemskt ska hända. Det gjorde det nu inte, så klart. Så jag kostas på en riktigt charmerande uppsyn av den bakre av de två unga.

Men även detta möte slutar som det brukar. Jag visar inte många bakbilder i bloggen. Men lita på att jag tvingats fotografera många som går i den stilen...

4 kommentarer:

 1. Det är den sortens möten i skogen som ger promenaderna extra krydda. tyvärr händer det mig lite för sällan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I och för sig kan jag hålla med om att lite fler viltkontakter skulle inte skada. Inte skada alls. Jag har förstått att vi delvis vandrar i samma skogar. Så vill du se mer av viltet kanske du skulle pröva gryning och skymning oftare? Bara ett välmenande råd.
   Jag tror det har hänt. Men sällan går jag igenom skogen en morgon utan att åtminstone få syn på något fotograferingsbart. Även om det inte vill låta sig bli avbildat just vid det tillfället. Som du skriver är dessa upplevelser en välsmakande krydda i livet.
   / Klas

   Radera
 2. Vakkert!Du er heldig som får oppleve slikt!

  SvaraRadera
 3. Hej Klas, alldeles, alldeles underbara bilder. Är det på riktigt eller drömmer jag!!!!!
  Så fina de är och vilken upplevelse att både få se och fota.
  Hälsningar
  M

  SvaraRadera