måndag 30 december 2013

Avslut - nystartDet börjar bli sent på kvällen före. Så jag tar tillfället i akt och önskar alla mina läsare ett riktigt gott nytt 2014. För alla av oss hoppas jag nya året ska bjuda på massor av fotomöjligheter och några riktigt bra bilder. Som man kanske får chansen att se och kommentera i respektive bloggar. Själv avslutar jag bildåret med en bild vars stämning väl matchar min senaste tiden.


Väl mött i nästa år ! Tack för att ni gör den här bloggen till vad den blivit.

10 kommentarer:

 1. Hej Klas!
  Det var en riktigt läcker bild du bjuder på så här på kvällen före, och jag kommer definitivt att fortsätta mina besök här även om det inte alltid blir någon kommentar. //Urban

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Hittade hit via Lindsjö taxar och det är jag "taxam" för...vilka underbara bilder jag har fått mig till del. alltid lika kul att hitta nya ställen att kika på fina bilder hos.
  får samtidigt passa på att önska ett GOTT NYTT ÅR! Blir trevligt att komma tillbaka hit för mer fototittar.
  /Carina

  SvaraRadera
 3. Så vacker bild!! och ett gott nytt år till dej med! :)

  SvaraRadera
 4. Underbart vacker bild Klas. Vill passa på att önska dig ett Gott Nytt År och jag/vi kommer absolut att fortsätta att njuta av både dina bilder och texter. Rätt kul när maken kommer rusande för att berätta om ditt senaste inlägg, han är ingen bloggare men följer ivrigt din.
  M

  SvaraRadera
 5. Ytterligare en vacker komposition! Gott nytt år!

  SvaraRadera
 6. - Halloj i söder.
  - Tack för alla fina bilder du visat här på bloggen.
  - Ha det så bra och Gott Nytt År !!!
  Hälsar Henning och Blondin-Ida...:o)

  SvaraRadera
 7. Så vackert!! Underbar!
  Tack för dina hejarop o råd, kommentarer.
  Gott Nytt År!
  Majsan//

  SvaraRadera
 8. Denna bild är så vacker! Jag älskar kontrasterna mellan den vita svanen och det dystra novemberaktiga landskapet. Ett riktigt "praktskott" som jag gärna hade velat ha tagit själv...

  God fortsättning!

  /Marie

  SvaraRadera