söndag 29 december 2013

Försöka duger. Eller vad ?Egentligen är det bara dumt. Men jag och Qvinnan begav oss på örnspaning i det gråträsk som utgör dagsljus nu. Hon för en stunds trevlig promenad. Jag för vadå ? OK, visst är promenader givande. Som väl är siktades ingen örn. Bara tornfalk, ormvråkar, glador, harar och fasaner m fl... Så djuren ställde upp med starkt lag.

Av 100 bilder blev bara någon ynka procent acceptabla pga för långa slutartider. Här ormvråk.

Och här två gula och en grå. Adulta respektive juvenil sångsvan. Men fantastiskt viltrikt ställe är det. Blir det bara lite kallare och klarare kanske storviltet kommer på besök i år igen.

6 kommentarer:

 1. Det är lite trist när det är så mörkt och grått, det är svårt att få ljuset att räcka till för att få de bilder man vill. Du fick till några fina bilder trotts allt.

  Gott nytt år!

  /Erik

  SvaraRadera
 2. Mycket bättre än att sitta inomhus och klaga över vädret :-)

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder, snyggt när färgskalan nästan bara är vitt, grått och svart.

  SvaraRadera
 4. ja nu är ju ljuset som det är, det har varit grått länge nu här. Det är lovat många dagar grått till. Blev fina bilder ändå ju.
  Jo. kan tycka det är lite ledsamt med men ibland måste det bli så. Nu har Ayla fått en och det är inte mer så angeläget att det måste bli mer.
  M//

  SvaraRadera
 5. Din kvinne er flink som drar deg med på tur♥og så alt det fine du fotograferer♥

  herligt!
  Her har lyset fornadret seg..merket det ett par dager før julaften..Og pusekattene er i gang på trærne..hvilken tid!Vi har nesten ikke hatt vinter her i Norge..bare regn og vind..Men nå skal jeg slutte å sutre..Har fått meg ett kamra til låns og nå er det ut å ta bilder hver dag!alle disse skattene♥

  Ønsker deg og dine ett riktig Godt 2014♥vist ikke du publiserer før det..

  Hilsen Anita

  SvaraRadera
 6. Det første bildet er bare helt fantastisk!♥

  SvaraRadera