söndag 21 april 2013

Storspov & Pilfink


Hade en riktigt fin träffning med storspoven igår, nere på ängarna. Bilderna är bara kompositionellt beskurna, i princip finns hela sensorytan representerad.  Vädret blir bara bättre. För några veckor sedan grinade vargavintern oss i ansiktet. Idag var sonen på utomhusgrillning!Med sista bilden ville jag bara visa att mina pilfinkar inte farit alltför illa detta år heller. Har nu slutat mata dem. En del stannar kvar i trädgården och hoppas väl på fortsatta under, men nu får det vara nog för denna säsong. 

7 kommentarer:

 1. Hej Klas
  Vilka kanonbilder på spoven :) såg en imorse, dock uppe i luften :( men det kommer det med. Titta gärna in på DEL 1 av mina fotorundor på hemsidans blogg. Ikväll blir det premiär hos tjädertupparna :)

  SvaraRadera
 2. Härliga närbilder på storspoven du har lyckats komma riktigt nära, alltid en skön känsla när man kan komma riktigt nära och se allt på nära håll.
  Va skönt att pilfinkarna verkar ha klarat den tuffa vintern men mycket är ju säkert tack vare att du matat dom hela vintern och våren.

  SvaraRadera
 3. WOW... fantastiskt! Det är precis så an önskar att alla bilder borde bli i fotoögonblicket, men tyvärr är avstånden en dilemma och en darrig och ostabil arm som håller kameran :)
  Trevlig kväll /bea

  SvaraRadera
 4. En härlig syn och fina bilder av den vackra spoven! Fint fångat av tranorna i solskenet också :)

  SvaraRadera
 5. Härliga närgångna bilder på spoven.Det va en jäkla lång snok han har ;))
  Har inte träffat på denna fågel än.
  Förstår att du blev nöjd både med bilder och mötet.
  Gillar bild 2 bäst med den öppna näbben och gränsen mellan luft och gräs.
  //Kicki

  SvaraRadera
 6. Riktigt härliga bilder!! :-) Avis, aldrig sett någon av dem IRL, men jag har ju några år kvar att vänta på dem förstås. :-)

  SvaraRadera
 7. Hej Klas!
  Jag lyfter på hatten och gratulerar till mästerliga bilder av storspoven. Kan det bli bättre än så... Nej, tror inte det.
  Ha en fin kväll
  /Ingemar

  SvaraRadera