tisdag 16 april 2013

2009, igen (3)Den här är en liten kalv på irrvägar. Höll på att fotografera en grupp kronvilt när jag helt plötsligt ser den här nyfikne krabaten längs staketet raskt komma mot mig.  Först stod jag helt öppet men intill ett pumphus som jag snabbt som tanken tog betäckning bakom. Med bara objektivet framstickande runt hörnet kunde jag i sökaren följa den lilles förehavanden allt medan den raskt närmade sig mitt ställe. I översta bilden har han fått syn på mig men verkar inte riktigt förstå att kamerautrustningen är sammansatt med en människa. När det sker. Då blir det fart på djuret ska jag säga. Tillbaka till mamma!!

9 kommentarer:

 1. Så herlig krabat! Det er flotte dyr. Og ekstra sjarmerende når de er så unge som denne her :) Flotte bilder!

  SvaraRadera
 2. Härlig uppsyn på den lilla hjorten! Har inte bestämt mig om jag tycker att bilden vore bättre utan staketet i bakgrunden. Bilden vore renare men jag tycker också att staketet tillför lite, speciellt när man får texten med.

  /Erik

  SvaraRadera
 3. Oj va vacker den var...kul att se hjort för det gör man ju inte här hemma....

  SvaraRadera
 4. Jättefina bilder på mötet!!

  SvaraRadera
 5. Oooh så fin och vilka hörlurar.Dom var rejäla.Härligt att komma djuren nära och när det händer så sprider sig lyckokänslan i kroppen.
  Riktigt fina bilder med härlig skärpa och fina mustiga färger.
  //Kicki

  SvaraRadera
 6. Så söt :) vilka öron, hihi. Det har jag märkt, som du säger, att motivet inte alltid kopplar att kamerautrustningen och människan inte är sammansatta :) som senast imorse. Titta in så ska du få se min (just nu) bästa fotorunda någonsin.

  SvaraRadera
 7. Supersöt :) Den översta bilden är ju så fin, vilka paraboler till öron alltså.
  Skulle gärna ha sett hur den sprang iväg sen, kan tänka mig att det gick fort. ;))

  SvaraRadera
 8. Hej Klas!
  Wow, den första bilden är så grym. Där kan man verkligen snacka om "close up"! Fint att de ibland inte förstår att det sitter en människa och styr den där manicken till kamera.
  Ha en fin kväll!
  /Ingemar

  SvaraRadera
 9. Vilken sötnos, går inte att ta ögonen ifrån den bilden. Klockrent!!!!
  Vilken upplevelse, måste ta ett tag att återhämta sig ifrån.
  Allt väl,
  M

  SvaraRadera