torsdag 1 september 2016

Fri som fågeln

Käkkirurgi. Smakar på det ordet. Låter inte så trevligt, eller hur?
Ändå just det jag just fått genomgå. En visdomstand som gjort sitt. Tandkliniken gjorde ett strålande jobb ( = deras arbete kändes inte alls av ) men det blev lite jobbigare när alla bedövningssprutor släppt, senare om eftermiddagen.
Nå, redan idag känns det mycket bättre. Ändå. Tänk vore man en fågel. Som t ex den förmodade skogssnäppan på bild. Flyga vart man vill. Och undvika flyga till allt man inte vill. En fågel behöver ingen käkkirurgi för de har ju inga tänder. Så gick mina tankar denna eftermiddag.

6 kommentarer:

 1. håper alt er bra med deg etter tannkirugien.Er det virkelig ingen fugler som har tenner..neii..de har vel bare ett skarpt skall..keratin..Så da er de vel vegetarer hele gjengen?Neii..de er dem ikke..intresangt dette med fugler og tenner og hva spiser dem egentlig..

  Håper alt bra med deg og flott bilde av fuglen den fri :)

  SvaraRadera
 2. Har varit många gånger på kägkirurgi alla visdomständer + artroskopi i käkleden har jag genomlidit ,kan bara säga det går över , ha det ,Nette

  SvaraRadera
 3. Hoppas verkligen du piggar på dig när allt har lagt sig så att vi som följer dig får många flera vackra fågel och natur foton...

  Tjingelingen från Rantamor.

  SvaraRadera
 4. Usch, besök hos tandläkaren är väl något av det tristaste och obehagligaste man kan göra. Och samtidigt brukar jag tänka att jag är glad att jag bor i en tid och ett land där man har tillgång till tandläkare :)

  SvaraRadera
 5. Ouch :( man får hoppas att man slipper sånt verkar inte ett dugg kul

  SvaraRadera
 6. Skönt att det verkar ha gått bra med tanden. En stört skön bild du bjuder på.

  Ha det gott,

  /Erik

  SvaraRadera