söndag 9 mars 2014

Efterlängtad
Här en bild jag länge velat göra. Svårigheter? Tja, det är kanske 300 meter bort till storkboet. På de tider jag har till förfogande råder oftast motljus. Sommartid måste man ta hänsyn till värmevågor. Nå, denna dag i slutet av februari var just perfekt. Och det bästa av allt såklart att storkparet hittat tillbaka till sitt bo redan detta tidiga skede på året. Jag håller inte så noga koll, men skulle tro att få båda fåglar samtidigt stående upp i boet; ja, det kanske inte händer varje dag. Jag blev dessutom lyckligt välsignad av rådande ljusförhållanden detta fotograferingstillfälle. Klicka på bilden så blir den större!

9 kommentarer:

 1. Snyggt, snyggt, snyggt!!

  SvaraRadera
 2. Vilken lycka! Underbar bild :)
  Hälsningar Halina

  SvaraRadera
 3. Fantastisk bild, bra jobbat. Hårt jobb ger resultat, man får aldrig ge sig.

  SvaraRadera
 4. Har tittat på den igen. Och igen. Fantastisk. Är det morgonljus eller kvällsljus? Jag har själv varit precis vid det boet men inte fått i närheten av sådana här bilder.
  Förstora på en tavla och upp på en vägg, eller kontakta storkprojektet och hör om de vill köpa bilden, det är en kanonbild av vad de vill åstadkomma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina fina omdömen om bilden. Det är sen eftermiddag när den tas.
   / Klas

   Radera
 5. Underbart vacker bild, det gläder mig att du fick lön för mödan.
  M

  SvaraRadera
 6. Suck underbart att få se storkar på det här sättet.Vilken dröm.Tycker du har ett väldigt fint komp i bilden.Du återvänder väl till denna plats och hoppas på fler möten med storken.
  //Kicki

  SvaraRadera
 7. Ljuvlig bild! Skönt ljus och välkomponerad. 11 av 10 poäng.

  /Erik

  SvaraRadera
 8. Hej Klas
  Vad vackert bilden är tagen. Lite mörk först för att sedan låta storkarna lysa upp deras närvaro. Vackert!

  SvaraRadera