torsdag 13 december 2012

Ingen skön örn!


Än så länge har jag inte lyckats med att fotografera örn, som nu börjar rejält ta för sig av mina terränger. Igår rådde optimala förhållanden, en fantastisk vinterdag. Men på något oförklarligt sätt missade jag att sätta de två havsörnar, ormvråken och duvhöken som under ett par minuter definitivt var fotograferbara.  #!&% , oxå!  Idag ett nytt försök med havsörn. Jättebra resultat blev det inte nu heller, på de två  bästa rutorna lyckas fågeln mirakulöst  nog dölja sin magnifika näbb bakom de flott utspärrade vingarna vid lyftet. Så idag blir det en stämningsbild, ni ska veta att jag verkligen försöker, kanske, kanske blir det min tur snart.

6 kommentarer:

 1. trägen vinner! eller som dom säger om trissen, plötsligt händer det. Väntar på din tur och bild. Den här stämningsbilden går iaf inte av för hackor

  SvaraRadera
 2. Det är ingen närbild på en havsörn. Men det är en fantastisk vinterbild på en flygande havsörn - och den skall du på inget sätt varken skämmas för eller vara missnöjd med. En bild som jag tycker sticker ut ordentligt, bland alla havsörnsbilder jag sett. Mycket tjusigt fångat!

  SvaraRadera
 3. och du kommer nog att lyckas tids nog :) Jättefin bild av den flygande örnen fick du iallafall!

  SvaraRadera
 4. Jag förstår din frustration och att missa när man har sådana fina arter framför linsen.Det där känner jag igen och man tittar avundsjukt på andras fina bilder och undrar när man själv ska lyckas få till något sådant.
  Men du har iallafall lyckats fånga örnen på bild och man ser att det är en örn tydligt och klart i fin komposition så det tycker jag är en stor bedrift bara det.
  Mina egna försök att fota t.ex ormvråk är knappt identifieringsbara,haha.
  //Kicki

  SvaraRadera
 5. Tycker det var en jättefin bild

  SvaraRadera
 6. Tack för era uppmuntrande inlägg. I en situation som denna hjälper de, var så säkra. / Klas

  SvaraRadera