torsdag 20 december 2012

FrasseTyckte den här kom ut lite rolig. Min vän fasanhannen ser ut att viktlös sväva i luften som en vackert utstyrd gasballong. Idag hoppas jag kunna komma ut, ljuset ser någorlunda ut. Kanske örnen väntar bakom hörnet? Dagen började ju annars bra med tappad plomb i  frukostfrallan och en tandläkarmottagning som inte svarar på telefontider. -Suck -

7 kommentarer:

 1. Vad trist med plomben, fick själv kallelse till tandläkaren i posten idag, var några år sedan sist (inga hål än så). Hoppas du får fler bilder både på fasan och örn under jultiden.
  Passar på att önska dig en riktigt fin jul och ett gott nytt fotoår! :-)

  SvaraRadera
 2. Det var ju inget roligt med den tappade plomben...Tjusig bild på den uppblåste fasanen iallafall!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Surt med plomben, det är ju både tråkigt och dyrt. Riktigt rolig och fin bild på den uppblästa fasanen. Håller tummarna för snabbt och billigt tandläkarbesök. Sedan så hoppas jag att du får fint fotoljus och massor av närgångna örnar som plåster på såren..
  Ha en fin dag!
  /Ingemar

  SvaraRadera
 4. Hehe den svävande fasanen :)) den bilden var rolig men tråkigt med din plomb.

  Jag passar på att önska dig en riktigt trevlig Jul o Nyår.

  SvaraRadera
 5. Cool bild!!
  Fasiken då....inte kul med plomben!!
  Idag när jag var ute o körde satt en ormvråk fint i ett träd rätt nära och verkade inte bry sig att jag stannade......men jag hade ju intge kameran med mig idag....suck

  SvaraRadera
 6. Tufft med den svävande fasanen och mindre roligt med plomben. Hoppas att det ordnar sig och att du får en riktigt GOD JUL!
  /SA

  SvaraRadera
 7. Gasballongen Frasse,hehe.
  Ja du det är inte kul när plomberna börjar ramla ut.Och att gå till tandläkarn över huvud taget,hua.Hade själv oturen efter att lyckats undvika tandläkarn i 25 år så nu fanns det ingen återvändo.Men mina tänder var tiptop utan då avsaknad av plomben förstås.
  //Kicki

  SvaraRadera