torsdag 30 augusti 2012

Besegrad!Nu har jag prövat ladda upp bilderna från annan dator och det gick ju utmärkt. Skumt. Får se om mina "datorkunskaper" räcker till för att lösa detta lilla problem. Över till roligare ämne. Gråhägern ovan sitter i ett avskalat och -grenat gammalt, fallfärdigt träd mitt i byn intill landsvägen. Tre gånger innan har den lyckats överlista mina försök att sensorisera den. Igår körde jag förbi på 1:ans växel, kameran skjutklar i knäet, rutorna nerfällda. Där satt den ju! Parkerade bilen på vägen, upp med kameran och han få 4 bilder innan den med sitt primitiva kraxande kastade sig loss. Det var nog inte jag som skrämde bort den denna gång utan bakomvarande bilist som var snäll nog att tuta på mig. Inte klokt så fort folk kör ibland!

5 kommentarer:

 1. Kul att du fick den att fastna tillslut. Jag tycker att bild nummer två är sen bästa av de två. Där har du fångat den i precis rätt ögonblick då den kastar sig ut och du har fått till en riktigt spännande komposition. Mycket snyggt!
  Mvh Erik

  SvaraRadera
 2. Va fina bilder...hägrar är så fina tycker jag. Hoppas du får reda på felet med överföringen.

  SvaraRadera
 3. Snygga bilder fick du iallafall! :)

  SvaraRadera
 4. Spåret gjorde jag med sticksåg...gick jättebra med den!
  Borrade två hål först i varsin ände...

  Steffe

  SvaraRadera
 5. Härligt att du fick gråhägern på bild! Men det där är alltså något som jag kan bli tokig på, tutande bilister, man ställer sig så långt åt sidan man kan kliver ur för att fota, då åker dom gärna förbi och tutar så att djuret (oftast) flyr all världens väg, eller så lägger dom sig i häcken på en och stressar på när man är ute och rekar.

  SvaraRadera