söndag 21 december 2014

Kylan tär på kroppen





Först var de två, men den ene stack nästan direkt. Kvar blev enda fiskmåsen inlägget handlar om. För att få chans till bilder med någorlunda snabba exponeringstider bar det först iväg till sjön. Det blåser kallt. Vinden härnere tycks ha speciell verkan genom att kunna krypa in under lagren av kläder. Så vad gör då min kvarstående fiskmås?







Fågelkännaren hade nog sagt att den skakar ren vingarna från partiklar den blottlagt efter ha skött om vingpennorna. Jag ser såklart en fågel som på ett ben hoppar runt, under flera minuter slår med vingarna för få upp värmen i kroppen...Likt dig och mig slår den åkarbrasor när kylan blir för mycket. OK, sagt med lite av glimten i ögat, då. Men lång stund studsade den runt där på klippan.

1 kommentar:

  1. Här får vi nog snart ta en och annan åkarbrasa det väntas - 10 till julafton .Konstnären du skrev om i mitt inlägg var till namnet obekant för mig men jag tittade på hans verk det var som sagt i min stil det där fast lite enklare ,har också målat tavlor en gång i min ungdom .Trevlig fortsättning på kvällen ,Nette

    SvaraRadera