tisdag 22 maj 2012

En konstig en (2)Bara sällan jag ser räv under mina promenader, de drar sig undan i god tid före det. Den här var annorlunda där den först gick ut på vägen 75 meter längre fram, stannade upp och luktade, lyfte på benet, gjorde det där. Medan jag sakta närmade mig slår han sig i godan ro ner på mittremsan av vägen. Inte en enda gång fick jag ögonkontakt med djuret, men nog hade den koll på mig, tror jag. På grund av rent operatörsfel från fotografens sida (fy-fy!) - jag hade spotfokusfunktionen inkopplad och den klarade inte av rådande kontrastförhållanden i rörelser - blev denna bild den bästa. Men jag har goda bilder inetsade i minnesbanken, det får duga till en annan gång !

3 kommentarer:

 1. Jag tycker du skall vara mer än nöjd med bilden. Artbilder på räv finns det många, men räv i en naturlig situation kan man aldrig se för många av.

  SvaraRadera
 2. Hej,Hans-Ove ! Det där lät alldeles rätt i mina öron...

  SvaraRadera
 3. En vacker bild med riktig vårkänsla! Man ser hur alla växter är på väg upp mot den efterlängtade solen, skotten på det högra trädet, gräset, och de andra växterna pekar alla upp, inga regntyngda grässtrån här inte :)
  // Sander

  SvaraRadera