tisdag 8 mars 2016

Mellan skog och skogFörargligt när man inte har tillgång till sitt USB-minne med alla sparade webbilder som gjorts under åren.
Men tur i oturen att det bara kvarglömdes på arbetet. Åtminstone tror jag mig veta vart det placerats.Tänk om stickan varit försvunnen för alltid! Oj,oj sånt arbete med att återställa alla de bilderna.

För bara en vecka sen bestämde jag mig för att säkerhetskopiera rubbet till en annan sticka. Ett hugskott som direkt belönas, således. Det är därifrån jag hämtat dagens inlägg.Taget för ett år sen. En ljuvlig vårdag - av allt att döma - och bocken njuter så han slickar sig om mun. Den mer försiktiga geten visar inte lika mycket känslor. Men som hon befinner sig närmre mig är det kanske inte så konstigt om hennes tankar mest kretsar kring hur komma bort från den här besvärlige typen. Ja, mig. Inte bocken. Fotografiet visar djuren i öppna landskapet. Ingen optimal plats att vara på under ljusa eftermiddagen. Snart har de därför återförenats med skogens djupa skuggor. 

4 kommentarer:

 1. Härlig bild. Ser så enkelt ut om man inte provat själv. Svårt att komma så nära. Krävs lite tur, en hel del kunskap och skicklighet. Och du har lite av varje.

  SvaraRadera
 2. En helt bedårande bild på de vackraste av vackra...och vilken tur att de fanns kvar:)
  Men DU...sticka tycker jag låter lite farligt...varför inte både extern hårddisk och sticka?
  Väldigt synd på dina bilder om de försvinner ut i cyberrymden...eller hur!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för rådet, Gertie. Har redan backat upp på flera hårddiskar. Ock har bara webreducerade bilderna på sticka - ja, förhoppningsvis t v å, då. Ska genomsöka kontoret ordentligt nästa gång jag kommer dit.
   / Klas

   Radera
 3. En ljuvlig bild och en fin berättelse. Hoppas du hittar "extra" stickan.

  SvaraRadera