lördag 27 oktober 2012

Dagens hjälte!


Den här lille krabaten räddade min fotodag häromsistens. Stilla satt han på taket till redskapsskjulet och jag var till en början engagerad i en intressant härva av ståltråd, militärt övningsfält som det är. Fick syn på ekorren, såg i sökaren 1/60 sek, Tänkte, så stilla kan ju knappt jag själv hålla mig, men OK, jag hinner ändå inte ändra. Tur jag inte gjorde det för det här lilla kvicksilvret kom ut ganska skarpt på i stort alla bilder. Man kanske oxå anar en viss poseringslust, linsfrossa är i vart fall inte aktuellt här! Bilderna är knappt beskurna. Och nej, ingen kastanje- ellet kottkastning här.

7 kommentarer:

 1. Men vilka härliga bilder du fick. Stort grattis till dem. Va kul den 4e bilder ser ut. Typ han drar i trådarna....eller gjorde han det på riktigt? Toppenbilder i a f!

  SvaraRadera
 2. Riktigt härliga bilder på kurre! Älskar att plåta detta djur då de alltid bjuder på skratt :)
  Denna krabat ser ju onekligen ut att gilla att bli plåtat :)

  Ha en skön lördagskväll!
  Henrik

  SvaraRadera
 3. Avis! Sista är väldigt fin.

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder!! Så fina färger i bakgrunderna också. Ser nästan aldrig till några ekorrar...tyvärr :( De är ju så söta! :)

  SvaraRadera
 5. Underbar liten krabat. ibland skall man ha tur. Även om en ekorre inte är det mest vild djuret, är det inte lätt att fånga.

  SvaraRadera
 6. Ojojojoj! :)))))
  Underbara bilder som gör mig himla glad :))))
  Ekorren är fantastisk i alla sina posé och vilken läcker bakgrund du fick i de sista bilderna. Njuter!
  Hälsningar Halina

  SvaraRadera
 7. fin fina bilder på korren, dom är ju för härliga.
  Dom 3 sista med den bakgrunden var mycket fina.
  När jag ser ekorre så tänker jag på ice age och den roliga ekorren eller vad det nu är, som gör allt för att få det fina ekollonet.

  SvaraRadera