onsdag 6 juni 2012

Harens okända livTycker mig se två vakter som under total tystnad spejar mot norr. Eller kanske två senkomna hanar som letar efter lämpligt sällskap. Jag har gjort bilden ljus, men fotograferingstillfället bjöd på mörker så djupt jag är glad kameran orkade fokusera. Kolla Exif, om någon intresserar sig för sånt. Under en månads tid finns härnere nu chansen att komma ut riktigt tidigt i naturen,; att vara först på plan kan ge fler och bättre fototillfällen. Haken är ju förstås den att man måste pallra sig upp när alla andra har många timmars skönhetssömn kvar. Om harar eller andra djur då avslöjar okända sidor kan det vara värt besväret.

3 kommentarer:

 1. Underbar bild. Så fint ljus och djup i den och den andre haren i bakgrunden tillför mycket i bilden.

  SvaraRadera
 2. Oerhört vacker bild och visst är det något speciellt med hur de står. Som om de spänt väntar på något som ska komma. En bild som man kan tolka på många olika sätt och är av den anledningen intressant, här har du verkligen lyckats med en VÄLDIGT bra bild!

  Började tänka på Grotesco-sketchen "Studentmottagningen", kolla från 08:49 och frammåt så förstår du vad jag menar http://www.youtube.com/watch?v=14mB-AYe6Tk ;)

  // Sander

  SvaraRadera
 3. Snyggt fångat!! Liksom alla andra jättefina bilder du lagt in här på sistone. Så fint du gjort om bloggsidan också :)

  SvaraRadera