torsdag 14 juni 2012

Om rådjur och ugglorHär en bild jag hoppas inte visats på bloggen tidigare. Under alla omständigheter ett målmedvetet djur från tidigare i år och dess osannolika benpositioner i flykt. Måste oxå få berätta om att äntligen, äntligen har jag lyckats fånga en uggla på bild. Med rimliga ljusvillkor, avstånd och tidslängd. Är ännu inte riktigt klar med redigeringen, men som andra bloggen närstående berättat känner jag ökad livskvalité och någon veckas förmodad längre livstid kommer som lök på laxen. Ugglor kanske har något att lära ut till medicinarna ?

3 kommentarer:

 1. Fin bild på springande bocken!
  Ja en uggla hade ju varit kalas på fotolistan. I helgen blir det hundkurs för hela slanten så inget tidigt morgonspan på kiddar eller älgkalvar blir det.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Härlig bild på bocken, där är det verkligen full rulle. Ja, dessa ugglemöten är ju verkligen spännande och jag är säker på att de förlänger livet ;)
  Väntar med spänning på din bild från mötet.
  Ha en fin kväll
  /Ingemar

  SvaraRadera
 3. Grym bild, farten, morgonstämningen och kompositionen sitter alltihop! Vägen ger mig känslan av att den springer ett lopp och viker av för en genväg ;)
  // Sander

  SvaraRadera