söndag 13 juni 2010

Hjort och trafiken (2).Jag skrev tidigare om skogens trafikpolitik att där finns inga regler. När de är som värst svischar djuren bara förbi en där man går. Vad ska man då säga om denna bild? Råbocken på fel sida vägen och bilisten gasar på vid sidan av vägen. Är världen förryckt?

3 kommentarer:

 1. Det hör väl inte till ovanligheterna att du hamnar med bilen i diket, direkt. För övrigt anser jag att förryckt är ett roligt och användbart ord samt att du borde försöka plåta fler vildsvin. Se det som en utmaning!

  SvaraRadera
 2. Siktade imorse den största vildsvinssugga jag hittills sett. Trodde först på galt, men den stod omringad av kultingar. Så monstret minnesarkiveras som sugga. Tyvärr ingen bild denna gång. Men jag arbetar på det. När det lyckas hoppas jag du uppskattar hur jag arbetar för att ni läsare ska få högsta möjliga bloggupplevelse.

  SvaraRadera
 3. Ett monster till vildsvinssugga och du lyckas inte ta bilden! Typiskt. Lite som när man får världens största monstergammelgädda på kroken men den sliter sig loss och man har bara historien kvar.

  Men jag ser fram emot svinbilderna! Även en videoblogg hade varit kul. Live-rapportering från skogen.

  SvaraRadera