tisdag 18 april 2017

Tack för ingenting, SibaNu har jag något fått smakat av Orwells dystopi. I huvudrollen en organisation som inte tar ansvar, gömmer sig bakom sjok av vilseledande info jag tvingas ta del av. Går inte att nå. Finns människor på plats eller bara robotar?

Saken är den att min nya TV gått sönder, garanti finns kvar någon månad till. Ursprunglig butik finns inte kvar, kundtjänst har programmerats att inte omhänderta reklamationsärenden. Närmaste butik av tydligen enda tre kvarvarande i f d affärskedjan är i annan stad och har - såklart - inget telefonnummer.

Efter ha fått bevisa att jag är människa fick jag nådig tillåtelse skicka epost till den butiken. Så hela garantiärendets utgång beror på om någon läser meddelandet och - hur troligt är det? -gitter besvara det. Innan garantin går ut. Tydligt är att jag måste på vinst och förlust packa in storTV:n i bilen, köra till Malmö och hoppas den butiken finns kvar.

Oh, heliga enfald. Jag som trodde på att handla kapitalvaror i butik är säkrare än via nätet. Nu vet jag bättre. Skäms Siba och Netonnet!
Stackars grågåsen har inget med detta att göra, så klart. Bara en bild jag tog igår i iskallt Skåneland.

4 kommentarer:

 1. Money, money, Money...och noll service? Man tar sig för pannan återigen, men förvånad?, inte alls!
  Hoppas trots allt att du hittade en lösning...läs fysisk butik:)
  Den frusna gåsen gör i alla fall att smilbanden åker upp...häftig landning.

  SvaraRadera
 2. Hei!Så leit å ikke ha teve!Det forstår jeg veldig godt.Håper du lykkes å få en ny teve eller bytte den ødelagte.Internet verdenen kan være noe dritt!

  Her hos meg er det snø og regn.Våren kommer jo alldrig.Endene har forsvunnet fra vannet.Jeg finner de langs bilveier og uteområder i betongbyen.Jeg lurer på hvorfor dette skjer?Så har jeg vært på kurs.I hvordan vi snakker til hverandre.Skulle tro vi visste det.Men nei du det var virkelig inntresangt!
  Grå gåsen på bildet er en vakker fugl.Som alltid hos deg ett perfekt shoot!

  Ha det fint Deerhunter og fruen

  Hilsen Anita

  SvaraRadera
 3. Illa illa illa... behöver du hjälp med något (att lista ut vad som finns och inte finns kvar) så bor jag ju i Malmö så bara hör av dig.

  SvaraRadera
 4. Tack för omtanken.
  Tror jag måste vända mig till något av Lagerhusen och se om de kan uträtta något.
  / Klas

  SvaraRadera