onsdag 31 juli 2019

Charmtroll i vintertid




Alla har vi drabbats av senaste tidens värmeböljor. På gott och ont kommer de att minnas när året går mot sitt slut. Så vad kan kyliga januari ha bjudit på som inte tidigare setts i denna blogg? Kanske några nummer av en nästan tam, men ändå vild -  ni förstår vad jag menar - fröknaprande ekorre som uppträdde i smällkall skog. Nära, på gränsen av vad objektivets MFD tillåter. Men hungern tar som bekant ut sin rätt och kameramannen verkade ju inte så farlig som först kunde antas. Om jag bara har honom under övervakning ska nog allt gå bra?








Visst gick det bra! Med områdeskontroll överstökad kunde ekorren gå in för liv och lust med kalorintaget. Go och rund skulle man kunna tycka om den. Länge satt den där och bara njöt av bordets läckerheter.






Tack och hej, leverpastej!
Som det var sagt.

1 kommentar:

  1. Den var da søøt!!Hej på deg leverpostei hahahah!
    Jeg likte for min del særs godt det siste bilde..Med det blågrønne skjæret fra granen..Ja nøtteliten er en fin liten ekorn!
    Hos meg har dem nå hogget ned all skog og natur (hvor jeg bor)for å bygge bybane..Lurer på hvor nå Nøtteliten tar veien?Vel den er smart så neste blir vel taket p å boligblokker
    Ha det godt Deerhunterog God Helg!

    SvaraRadera