torsdag 7 april 2011

Närkontakt!Ibland samarbetar vi och då blir bildmöjligheterna därefter; den här ungdomen var orädd och hade antagligen inte träffat på fotografer innan. Undrade vad allt slutarklickande skulle vara bra för. Jag behövde inte närma mig motivet. Den detaljen skötte motivet självt. Mycket praktiskt och -tyvärr -ovanligt.

3 kommentarer:

 1. Återkommer till bloggen efter en längre tids frånvaro. Fortfarande fina bilder men som jag varit inne på tidigare efterfrågar jag fler bilder på fotografen själv, hans utrustning samt färdmedel (bil, cykel?) och införande av videoklipp för dynamikens skull.

  Sen tycker jag även att du kan bli lite mer dedikerad och bosätta dig i skogen på heltid ett par veckor eller så. Läs om Timothy Treadwell för inspiration:
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Timothy_Treadwell

  Mvh
  Stefan

  SvaraRadera
 2. Eeeh...är nog dedikerad på mitt vis, men tack för uppslagen. Skulle björnen komma till Skåne litar jag på min Magnum kaliber.38 som käckt dinglar i höftbältet.

  SvaraRadera
 3. Tsss... du menar luftbössan din? Jag ska för övrigt visa dig innebörden av DEDIKATION. Här: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/motor/formel1/article12852602.ab

  SvaraRadera