måndag 5 juli 2010

Sagodjuren(3)Fortsätter med serien för denna blogg. Vad vi ser här är en helt nybildad familj. Bilden togs för ett par dagar sedan och jag har hittills inte sett någon annan nykalvad vithind. Utan synbar rädsla poserar de för bilden, minst orolig är den lille. Det är sen kväll, den lågt ställda solen har kvar så mycket energi att detaljåtergivningen i hindens päls ryker all världens väg. Hon ser nästan ut som tillverkad i papier-maché, men jag garanterar att hon är äkta vara. Det drömlika möter det verkliga, så ska det vara.

4 kommentarer:

 1. På vilket avstånd är bilderna tagna?

  När jag nästan cyklade in i ett vildsvin igår hade jag liksom ingen chans att slunga fram en kamera? Jag var glad att komma undan med livet i behåll. Först cykelkrasch som skulle vara nog i den branta nedförsbacken, och cykelkrasch med ett ilsket vildsvin i hasorna skulle liksom vara för mycket för välbefinnandet. Kameran var inte precis prio ett om man säger så.

  Vem på Nat Geo Wild tänker jag på?

  SvaraRadera
 2. Oj, du får visa mig dina resvägar. Låter som de låter dig komma riktigt nära. Varför kör du inte med hjälmkamera?
  Just idag fotograferade jag ett par svin från skapligt tight avstånd, kommer i bloggen så småningom. Man känner sig inte så tuff när man hör grymtanden från nära håll?

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Svaret på din fråga om avståndet är 55m.

  SvaraRadera