torsdag 23 februari 2023

Utrustningssport !




Så har även jag till slut anslutit mig till de spegellösa kamerornas underbara värld. Och annorlunda är det. Optisk sökare är bäst i det mesta, men resten...





 


Tror aldrig det varit så enkelt få skarpa bilder. Men fortfarande gäller att vara på rätt plats och ha de där snabba reflexerna. Inte för att någon av dessa bilder krävde något särskilt, de är bara för övning. Spännande vår kommer.

2 kommentarer:

  1. Ja det blir spennende!Det er jo ett riktig kanondyrt kamera ikke???!!Vel jeg har alltid ment dine bilder er fantastisk så kan det bli bedre??Men det er klart ått å være på rett plass til rett tid og ha glede av dette er ett must!Jaja så det holder ikke lengre ,å holde kamera stabilt på en tripod for å få skarpe bilder hih hih Ok jeg får se hva "katten drager inn med" hih hih Så kansje jeg og selger mitt gamle utstyr og kjøper nytt,det er jo tungt å dra på!Fin fotohelg til deg!

    SvaraRadera
  2. Visst är det en annorlunda värld att ha en spegellös kamera , har haft min i 1,5 år men jag tar nog den i första hand den kommer också med till jobbet varje dag . Fina fågelbilder !

    SvaraRadera