torsdag 30 juli 2020

Storfiskare








En riktigt usel, grå så kallad sommardag har vi haft här idag. 16 grader, ettrig västanvind. Är hösten redan här? En del människor verkar i alla mena det.
Bilden med de färggranna skarvnäbbarna i formering togs igår - ingen höjdardag, det heller. En så uniform koncentration av fiskätande fåglar går nog hårt åt sjöns bestånd, skulle de vara hungriga vill säga.






Fler skickliga fiskare här. Märkligt att sjön kan föda alla... Den lille längst ner i bilden kanske noga lyssnar till fiskehistorier tärnan berättar. Eller kanske det var tvärtom?

2 kommentarer:

  1. Er det muligt!!???Har du virkeligen fått tatt bilde av to sjeldne fugler i ett bilde??Wow jeg liker den Kingfiskeren og Ternen!Du overasker stadig vekk med dine flotte bilder!Også skarvene er fine dem er det leenge siden jeg har sett hos meg.Flott ny header også med rosa skrift!Du verden!Artigt!Sommeren er over ..Om det kommer varme blir det vel en Indian summer i høst!Syntes det er fint jeg da, med årstidene som forandrer segSnart blir det høststormer, innekos ,snart jul hah hah hah :))Ha det fint Deerhunter!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anita!
      Tack för din kommentar, blir jätteglad. Ha det bra i ljuva Norge!
      / Klas

      Radera