måndag 25 september 2017

På tal om...

....vad som kan återfinnas i de stora djurens horn : Vad sägs om ovanstående utrustning? De snabbt försvinnande djuren visade baken mot mig. Men innan de totalt försvann ur sikte, hann jag registrera en glimmande reflex.

Vid redigeringen ser jag förutom något slags metallskena även en elsladd. Kontakt och allt. Ni kan se den yra runt till höger om hornet. Så denna arme individ har även den tvingats städa upp vad några av oss människor slängt ut i naturen. Tittar vi på värmeelementet till en brödrost ?
Jösses...
Förhoppningsvis trillar skräpet bort innan hjorten hinner skadas.

Men allt är inte elände därute. Mitt framför näsan pilade en hare förbi, snabb som attan. Hann bara förbanna min otur när den strax därpå kommer tillbaka, slår sig ner på bästa ställe 7-8 meter framför mig i mitt gömsle. Härlig medsol rådde. Hare och fotograf trivdes ypperligt arla morgonen.Nån gång springer man på en del annat, också. Som t ex den lilla grupp vildsvin som minuterna innan maskinparken startar upp, passade på att förse sig med närande gräsrötter i det vackert skötta indistriområdet . Jag står "gömd" bakom en mobil pumpcontainer bara 25 meter ifrån. De är inte rädda, vill jag lova...

2 kommentarer:

 1. För jävligt, på ren svenska angående nerskräpning i vår natur. Var själv ute för att kolla hjortarna härförleden och mötte en annan fotograf på vägen till bilen. Som sonika tog sig en bit choklad och kastade pappret. Utan att fundera. Förrän jag frågade varför han slängde pappret. Ibland undrar man. Foton fick jag inte mer än mycket avlägsna dokumentationsbilder (på hjortarna alltså) men brölade det gjorde det. Och svinens (de animaliska) härjningar i marken såg man också. En härlig stund för att ladda batterier helt enkelt.

  Mycket tjusigt foto på vildsvinen!

  SvaraRadera
 2. Otroligt vad folk slänger i naturen... grrr...
  Fina bilder spännande läsning på bloggen som alltid när man tittar in. Fin bild på grisarna.

  Ha det gott,
  Erik

  SvaraRadera